Tisk

PIKOK Pure Krůtí prsní šunka 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka výběrová
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0944
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Dušená krůtí šunka nejvyšší jakosti,neobsahuje aditiva s „e“ číslem,baleno v ochranné atmosféře

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20105174
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
krůtí prsa92 %
pitná voda
jedlá sůl1.9 %
mangold
acerola
extrakt z mrkve
rozmarýnový extrakt
přírodní aroma z citrusů
zrací kultura
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
355 kJ / 100g
84.79 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.6 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g/100g
Sacharidy0.5 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny19.1 g/100g
Sůl1.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Dušená krůtí šunka nejvyšší jakosti,plátkovaná,balená v ochranné atmosféře

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná chuť dušené krůtí šunky

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký podíl masa,nízký obsah tuku a soli,neobsahuje aditiva s „e“ číslem

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 92%, obsah ČSB min. 16%, obsah tuku 0,6%,obsah soli 1,9%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno13.06.2018 10:25:34
VytvořilPetr Korejs
Změněno13.06.2018 10:25:34
Procesní stav
Procesní stavSchválený