Tisk

PIKOK Pražská šunka 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0891
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalová šunka s tenkým tukovým krytím po obvodu,zauzená,plátkovaná

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20493264
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová kýta90 %
vepřové sádlo4 %
pitná voda
jedlá sůl2 %
cukr
extrakty koření
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
647 kJ / 100g
154.53 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky8 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.3 g/100g
Sacharidy1.4 g/100g
z toho cukry0.8 g/100g
Bílkoviny19.1 g/100g
Sůl2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalová šunka s tenkým tukovým krytím po obvodu,zauzená,plátkovaná

Vůně a chuť

jemně slaná,zauzená,lahodná

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký podíl masa (90%),neobsahuje potravinové alergeny,zauzeno kouřem z bukového dřeva

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 10%, obsah ČSB min. 16%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.06.2018 11:11:43
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.06.2018 11:11:43
Ocenění a značky kvality
DLG zlatá
Zaručená tradiční specialita
Procesní stav
Procesní stavSchválený