Tisk
PIKOK Moravské uzené maso cca 500g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tepelně opracované maso |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/0908 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | celosvalový výrobek z vepřové kýty,zauzený |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 281833 |
Typ balení | fólie, etiketa termo |
Velikost balení | 500 g |
Složení | |
vepřová kýta | 105 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2 % |
dextróza | |
maltodextrin | |
vepřová bílkovina | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E 250 - Dusitan sodný | do 150mg/kg |
E 451 - Trifosforečnany | do 5000mg/kg |
E 452 - Polyfosforečnany | do 5000mg/kg |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
641 kJ / 100g | |
153.09 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 8 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.4 g/100g | Sacharidy | 1.2 g/100g | z toho cukry | 0.3 g/100g | Bílkoviny | 19.1 g/100g | Sůl | 2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Celosvalový výrobek z vepřové kýty,na povrchu zauzený do zlatova |
Vůně a chuť | jemně slaná,lahodná,zauzená |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | Vysoký podíl masa (100g výrobku vyrobeno ze 105g vepřové kýty), neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno přírodním kouřem |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení, Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku max. 10%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.04.2018 11:52:49 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 06.04.2018 11:52:49 |
Ocenění a značky kvality | |
DLG zlatá | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |