Tisk

PIKOK Kuřecí prsní šunka 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0901
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Kuřecí prsní šunka nejvyšší jakosti dušená,plátkovaná

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20837112
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
kuřecí prsa92 %
pitná voda
jedlá sůl2 %
dextróza
extrakty koření
alkohol
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg/kg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 452 - Polyfosforečnany do 5000mg/kg
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
386 kJ / 100g
92.19 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky1.3 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g/100g
Sacharidy0.5 g/100g
z toho cukry0.4 g/100g
Bílkoviny17 g/100g
Sůl2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Dušená kuřecí šunka nejvyšší jakosti plátkovaná

Vůně a chuť

Jemně slaná,lahodná,odpovídá použité surovině

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa (92%),neobsahuje potravinové alergeny,příznivé nutriční hodnoty

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

obsah tuku max. 1,5%, obsah ČSB min. 16%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.04.2018 11:48:03
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.04.2018 11:48:03
Procesní stav
Procesní stavSchválený