Tisk

PIKOK Krůtí prsní šunka nejvyšší jakosti

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/1940
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Krůtí prsní šunka nejvyšší jakosti,dušená,plátkovaná 100g

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód4056489064718
Typ balenív ochranné atmosféře
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
krůtí prsa92 %
pitná voda
jedlá sůl2.1 %
cukr
Přídatné látky
E250 dusitan sodný do 150mg
E 451 - Trifosforečnany
E 450 - Difosforečnany
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
355 kJ / 100g
84.79 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.6 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g/100g
Sacharidy0.5 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny19.1 g/100g
Sůl2.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Šunka z krůtích prsou,plátky kulatého tvaru o průměru cca 100 mm.Patrné jednotlivé svalové partie.

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,chuť dušeného krůtího masa

Konzistence

pevná,soudržná,bez vzduchových výdutí

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa a bílkovin,příznivé nutriční hodnoty,neobsahuje potravinové alergeny,ani jejich stopy (ve smyslu Nařízení 1169/2011)

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 92%,obsah ČSB min. 16%,obsah soli 2,1%. Mikrobiologické požadavky v souladu s požadavky legislativy

Uživatel
Vytvořeno15.10.2019 09:14:37
VytvořilPetr Korejs
Změněno15.10.2019 09:14:37
Procesní stav
Procesní stavSchválený