Tisk
PIKOK Krůtí prsní šunka nejvyšší jakosti
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunka nejvyšší jakosti |
Číslo cechovní normy | 2016-08-01-0068 |
Číslo výrobku | 2016-08-01-0068/1940 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Krůtí prsní šunka nejvyšší jakosti,dušená,plátkovaná 100g |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4056489064718 |
Typ balení | v ochranné atmosféře |
Velikost balení | 100 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
krůtí prsa | 92 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2.1 % |
cukr | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | do 150mg |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
355 kJ / 100g | |
84.79 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0.6 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0.1 g/100g | Bílkoviny | 19.1 g/100g | Sůl | 2.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Šunka z krůtích prsou,plátky kulatého tvaru o průměru cca 100 mm.Patrné jednotlivé svalové partie. |
Vůně a chuť | jemně slaná,lahodná,chuť dušeného krůtího masa |
Konzistence | pevná,soudržná,bez vzduchových výdutí |
Nadstandardní parametry | vysoký obsah masa a bílkovin,příznivé nutriční hodnoty,neobsahuje potravinové alergeny,ani jejich stopy (ve smyslu Nařízení 1169/2011) |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení Technologický obal:
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah masa 92%,obsah ČSB min. 16%,obsah soli 2,1%. Mikrobiologické požadavky v souladu s požadavky legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 13.12.2019 09:06:10 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 13.12.2019 09:06:10 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |