Tisk

PIKOK Kladenská pečeně 100g

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0890
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalový výrobek z vepřové pečeně,zauzený,plátkovaný

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20073862
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová pečeně90 %
pitná voda
jedlá sůl2.2 %
cukr
aroma
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
534 kJ / 100g
127.54 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky5.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.7 g/100g
Sacharidy2.5 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny16.5 g/100g
Sůl2.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový výrobek z vepřové pečeně,zauzený,plátkovaný

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa (90%),neobsahuje potravinové alergeny,zauzeno kouřem z bukového dřeva

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 10%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.04.2018 11:49:24
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.04.2018 11:49:24
Ocenění a značky kvality
DLG zlatá
Procesní stav
Procesní stavSchválený