Tisk

PIKOK Játra na cibulce 500 g

NázevHodnota
Cechovní normaHotové pokrmy/omáčky s játry
Číslo cechovní normy2019-05-24-0433
Číslo výrobku2019-05-24-0433/1734
Zařazení dle legislativyHotové pokrmy - hotové pokrmy
Charakteristika výrobku

vývar (pitná voda, jedlá sůl, vepřové maso).

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20838768
Typ balenítechnologický obal
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkuvlastní prodejny, maloobchod
Složení
vepřová játra65 %
vývar
vepřové kůže
cibule smažená2 %
řepkový olej
aroma
cibule restovaná
kmín
extrakty koření
extrakt cibule smažené
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
683 kJ / 100g
163.12 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky9.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.6 g/100g
Sacharidy3.3 g/100g
z toho cukry0.9 g/100g
Bílkoviny16.0 g/100g
Sůl1.63 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek našedlé barvy, viditelné kusy jater nebo drobů. Obsah je středně jemně vypracován s patrným zrněním. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled – povrch je tmavě šedý.

Vůně a chuť

Vůně a chuť: Chuť – typicky lahodná po čerstvých vařených surovinách a ochucovacích složkách, přiměřeně slaná a kořeněná. Vůně – příjemná po vařených játrech, drobech a použitém koření.

Konzistence

Ve studeném stavu mírně tuhá

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah jater nebo drobů
b) bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad

Technologický postup

Příprava surovin (kostky jater/masa se zamíchají s vývarem a přidaným kořením, zeleninou, vepřovými kůžemi), plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno24.05.2019 08:12:34
VytvořilDana Gabrovská
Změněno24.05.2019 08:12:34
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený