Tisk

PIKOK Zabíjačková polévka 500 g

NázevHodnota
Cechovní normaZabíjačková polévka
Číslo cechovní normy2019-05-24-0434
Číslo výrobku2019-05-24-0434/1735
Zařazení dle legislativyHotové pokrmy - hotové pokrmy
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20275419
Typ balenítechnologický obal
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkuvlastní prodejny, maloobchod
Složení
vepřové maso30 %
vepřová krev30 %
vařené ječné kroupy28 %
vepřové kůže
vývar (pitná voda, jedlá sůl, vepřové maso)
bramborový škrob
jedlá sůl
cibule restovaná
česnek
kmín mletý
majoránka
pepř černý mletý
nové koření mleté
libeček
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
773 kJ / 100g
184.62 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky13.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny4.6 g/100g
Sacharidy9.2 g/100g
z toho cukry0.9 g/100g
Bílkoviny11.0 g/100g
Sůl1.96 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

???????

Vůně a chuť

Vůně a chuť: Chuť – typicky lahodná po čerstvých vařených surovinách a ochucovacích složkách, přiměřeně slaná a kořeněná. Vůně – příjemná po vařeném mase, játrech, drobech a použitém koření.

Konzistence

Ve studeném stavu mírně tuhá.

Nadstandardní parametry

Bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Příprava surovin (vepřové maso rozřežeme nebo pomeleme na velikost zrna cca 8 – 13 mm, vařené kůže a droby najemno, přidáme vařené kroupy, krev, vývar, bramborový škrob, kožení, sůl) ,plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno24.05.2019 08:23:53
VytvořilDana Gabrovská
Změněno24.05.2019 08:23:53
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě