Tisk

PIKOK Farmářská šunka 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0893
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalová šunka s přirozeným tukovým krytím,zauzená,plátkovaná

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20536558
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová kýta96 %
pitná voda
jedlá sůl2 %
dextróza
aroma
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
734 kJ / 100g
175.3 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky11.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.1 g/100g
Sacharidy0.3 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny18.5 g/100g
Sůl2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalová šunka nejvyšší jakosti s přirozeným tukovýmk krytím,zauzená,plátkovaná

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký podíl masa (96%),neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno kouřem z bukového dřeva

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 15%,obsah ČSB min. 16%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.04.2018 11:44:40
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.04.2018 11:44:40
Ocenění a značky kvality
DLG zlatá
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Halušky vařené 600 g