Tisk

PIKOK Debrecínská pečeně 100g

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0902
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalový výrobek z vepřové pečeně s typicky červeným povrchem

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20836757
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová pečeně90 %
pitná voda %
jedlá sůl2.3 %
dextróza
maltodextrin
aroma
koření
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg/kg
E 407 - Karagenan
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
E 415 - Xanthan
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
534 kJ / 100g
127.54 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky5.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.7 g/100g
Sacharidy2.5 g/100g
z toho cukry1.1 g/100g
Bílkoviny16.5 g/100g
Sůl2.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový výrobek z vepřové pečeně s barveným povrchem do červena,plátkovaný

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa (90%),delikátní zauzená chuť (přírodní kouř z bukového dřeva),neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 8%, mikrobiologické parametry dle legislativních požadavků

Uživatel
Vytvořeno13.06.2018 10:26:45
VytvořilPetr Korejs
Změněno13.06.2018 10:26:45
Procesní stav
Procesní stavSchválený