Tisk

PIKOK Česká šunka od kosti

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/1582
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku

Celosvalová dušená šunka s přirozeným tukovým krytím,krájená,baleno v ochranné atmosféře

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód4056489063544
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová kýta93 %
pitná voda
jedlá sůl2 %
cukr
extrakty koření
Přídatné látky
E250 dusitan sodný do 150mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
734 kJ / 100g
175.3 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky11.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.1 g/100g
Sacharidy0.3 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny18.5 g/100g
Sůl2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalová dušená šunka s přirozeným tukovým krytím,krájená stylem shaved

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,chuť dušené šunky

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa 93%,celosvalový výrobek,vyrobeno z masa českého původu

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 93%,obsah soli 2%,obsah ČSB min. 16%-šunka nejvyšší jakosti.Mikrobiologické parametry v souladu s požadavky legislativy.

Uživatel
Vytvořeno11.04.2019 08:59:09
VytvořilPetr Korejs
Změněno11.04.2019 08:59:09
Procesní stav
Procesní stavSchválený