Tisk
PIKOK Česká šunka od kosti
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunka nejvyšší jakosti |
Číslo cechovní normy | 2016-08-01-0068 |
Číslo výrobku | 2016-08-01-0068/1582 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | Celosvalová dušená šunka s přirozeným tukovým krytím,krájená,baleno v ochranné atmosféře |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4056489063544 |
Typ balení | baleno v ochranné atmosféře |
Velikost balení | 100 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
vepřová kýta | 93 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2 % |
cukr | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | do 150mg/kg |
E 451 - Trifosforečnany | do 5000mg/kg |
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
734 kJ / 100g | |
175.3 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 11.1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.1 g/100g | Sacharidy | 0.3 g/100g | z toho cukry | 0.1 g/100g | Bílkoviny | 18.5 g/100g | Sůl | 2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Celosvalová dušená šunka s přirozeným tukovým krytím,krájená stylem shaved |
Vůně a chuť | jemně slaná,lahodná,chuť dušené šunky |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | Vysoký podíl masa 93%,celosvalový výrobek,vyrobeno z masa českého původu |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení Technologický obal:
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah masa 93%,obsah soli 2%,obsah ČSB min. 16%-šunka nejvyšší jakosti.Mikrobiologické parametry v souladu s požadavky legislativy. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 13.12.2019 08:18:24 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 13.12.2019 08:18:24 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |