Tisk

PIKOK Anglická slanina tenké plátky 100g

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0905
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalový výrobek typu anglické slaniny,jemně plátkovaný,zauzený

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20493240
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřový bok94 %
pitná voda
jedlá sůl2.3 %
cukr
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg/kg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant)
E 150d - Amoniak-sulfitový karamel
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1408 kJ / 100g
336.28 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky29.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny8.6 g/100g
Sacharidy2.9 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny14.8 g/100g
Sůl2.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový výrobek typu anglické slaniny,velmi jemně plátkovaný,zauzený

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa (94%), neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno přírodním kouřem

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

obsah tuku max. 35%, mikrpobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.04.2018 11:50:40
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.04.2018 11:50:40
Ocenění a značky kvality
DLG zlatá
Procesní stav
Procesní stavSchválený