Tisk

PIKOK Anglická slanina cca 315g

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0907
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

celosvalový výrobek z vepřového boku,zauzený,na povrchu barvený do černa

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód281652
Typ balenífólie, etiketa termo
Velikost balení315 g
Složení
vepřový bok95 %
pitná voda
jedlá sůl2.3 %
cukr
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg/kg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant)
E 150d - Amoniak-sulfitový karamel
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1408 kJ / 100g
336.28 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky29.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny8.6 g/100g
Sacharidy2.9 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny14.8 g/100g
Sůl2.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

celosvalový výrobek z vepřového boku,na povrchu bervený do černa,zauzený

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa (95%), zauzeno přírodním kouřem, neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 35%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.04.2018 11:51:59
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.04.2018 11:51:59
Ocenění a značky kvality
DLG zlatá
Procesní stav
Procesní stavSchválený