Tisk
PIKOK Anglická slanina cca 315g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/0907 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | celosvalový výrobek z vepřového boku,zauzený,na povrchu barvený do černa |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 281652 |
Typ balení | fólie, etiketa termo |
Velikost balení | 315 g |
Složení | |
vepřový bok | 95 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2.3 % |
cukr | |
karamelový cukrový sirup | |
aroma | |
koření | |
Přídatné látky | |
E 250 - Dusitan sodný | do 150mg/kg |
E 450 - Difosforečnany | do 5000mg/kg |
E 451 - Trifosforečnany | do 5000mg/kg |
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1368 kJ / 100g | |
326.73 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 29.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 8.6 g/100g | Sacharidy | 0.6 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 14.8 g/100g | Sůl | 2.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | celosvalový výrobek z vepřového boku,na povrchu bervený do černa,zauzený |
Vůně a chuť | jemně slaná,lahodná,zauzená |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa (95%), zauzeno přírodním kouřem, neobsahuje potravinové alergeny |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování (uzení), chlazení, balení, Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku max. 35%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 28.07.2020 12:47:41 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 28.07.2020 12:47:41 |
Ocenění a značky kvality | |
DLG zlatá | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |