Tisk

Pikantní nudle široké

NázevHodnota
Cechovní normaTěstoviny vaječné
Číslo cechovní normy2017-03-14-0203
Číslo výrobku2017-03-14-0203/0823
Zařazení dle legislativyObiloviny a výrobky z nich - těstoviny - vaječné
Charakteristika výrobku

Originální ochucené vaječné sušené těstoviny se složením z čistě přírodních surovin bez jakékoli chemické přísady. Červená barva, výrazná chuť i vůně vznikly pouze přidáním směsi sušené zeleniny a koření. Jejich příprava je velmi snadná, rychlá a těstoviny mají široké využití ve studené i teplé kuchyni.

Předkladatel
Společnost Ramdam, s.r.o.
Rázusova 84
602 00, Brno
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595599901620
Typ balenífólie OPP40
Velikost balení300 g
Obrázky
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Složení
pšenice kg
voda l
sušená vaječná směs2 %
rajčatový prášek
paprika sladká1 %
pepř cayenský
česnek0.5 %
kmín
červená řepa
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1454 kJ / 100g
347.27 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g/100g
Sacharidy70 g/100g
z toho cukry3 g/100g
Bílkoviny12 g/100g
Sůl0.3 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina3
Vitamín C
Senzorické požadavky
Vzhled

Červená barva, povrch hladký, kompaktní, bez trhlin. U těstovin, kde většina povrchu je tvořena řezem může být povrch mírně drsný a moučný.

Vůně a chuť

Vůně po paprice a chilli, chuť příjemně pálivá, odpovídající použitým surovinám.

Konzistence

těstoviny po uvaření jsou nelepivé, příjemné na skus

Nadstandardní parametry

ruční práce

Technologický postup

Potravina vyrobená tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného z pšeničné mouky, vody, sušené vaječné směsi s přísadou sušené zeleniny, koření nebo bylinek, hub nebo kakaa

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno15.10.2018 09:43:26
VytvořilMarcela Švecová
Změněno15.10.2018 09:43:26
Procesní stav
Procesní stavSchválený