Tisk

Pečená sekaná mistra řezníka

NázevHodnota
Cechovní normaPečená sekaná mistra řezníka
Číslo cechovní normy2018-06-13-0388
Číslo výrobku2018-06-13-0388/1019
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Definice balení
EAN kód8595024800238
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřový ořez50 %
vepřové maso70 %
vepřové srdce
strouhanka (pšeničná mouka, pitná voda, uhličitan amonný)
pitná voda
vepřová játra
cibule
česnekové stroužky
hrubá mouka
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný
kuřecí játra
majoránka
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Základní výživové hodnoty
Tuky g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny g/100g
Sacharidy g/100g
z toho cukry g/100g
Bílkoviny g/100g
Sůl g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Sekaná typicky válcovitého tvaru.
Povrchová barva je nahnědlá, typická pro
pečený výrobek.
V nákroji viditelná struktura masa, drobů a koření.

Vůně a chuť

Vůně a chuť: výrazná po použitých surovinách, příjemně
kořeněná.

Konzistence

Tuhá, na skusu křehká.

Nadstandardní parametry

Unikátní složení – tento druh sekané se na trhu nevyskytuje.
Minimalizace přídatných látek – pouze trifosforečnany

 

Technologický postup

příprava surovin
mletí;
míchání;
tvarování;
tepelné opracování pečením;
zchlazení;
balení výrobku.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno08.07.2018 15:13:46
VytvořilDana Gabrovská
Změněno08.07.2018 15:13:46
Procesní stav
Procesní stavSchválený