Tisk

Pařížský salát

NázevHodnota
Cechovní normaPařížský salát
Číslo cechovní normy2015-10-16-0041
Číslo výrobku2015-10-16-0041/0345
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně živočišného původu (maso, uzeniny, ryby, sýry, apod.)
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost PAPEI, a.s.
Chelčického 627
413 01, Roudnice nad Labem
Česká republika
Definice balení
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení1000 g
Obrázky
164 - Parizsky_salat
Složení
salám40 g/100g
majonéza
okurky
hrášek
cibule
cukr
koření
jedlá sůl
Přídatné látky
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
1 kJ / 100g
0.24 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky20.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3 g/100g
Sacharidy6.9 g/100g
z toho cukry3.4 g/100g
Bílkoviny4.6 g/100g
Sůl1.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: salám a okurky ve tvaru tenkých nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 5 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou,

barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny

Vůně a chuť

příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu

Konzistence

všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou.

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin odpovídající ČCN, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru.

Technologický postup

Není požadován.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno09.09.2017 20:01:41
VytvořilIvo Burger
Změněno09.09.2017 20:01:41
ZměnilJakub Rainisch
Ocenění a značky kvality
Klasa09.05.2017
Regionální potravina17.05.2017
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě