Tisk

Pařížský salát BONECO 140 g

NázevHodnota
Cechovní normaPařížský salát
Číslo cechovní normy2015-10-16-0041
Číslo výrobku2015-10-16-0041/0341
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně živočišného původu (maso, uzeniny, ryby, sýry, apod.)
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost BONECO a.s.
Lopatecká 223/13
147 00, Praha 4 - Písnice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595008735631
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení140 g
Obrázky
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Složení
salám
majonéza
okurky
hrášek
cukr
cibule
koření
Přídatné látky
E 211 - Benzoát sodný
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
973 kJ / 100g
232.39 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky20.8 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3 g/100g
Sacharidy7 g/100g
z toho cukry3.4 g/100g
Bílkoviny4.6 g/100g
Sůl2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: salám a okurky ve tvaru tenkých nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 5 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou;

barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny

Vůně a chuť

příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu

Konzistence

všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou.

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin odpovídající ČCN, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru.

Technologický postup

Není požadován.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno09.09.2017 20:03:34
VytvořilErika Moudrá
Změněno09.09.2017 20:03:34
ZměnilJakub Machala
Procesní stav
Procesní stavSchválený