Tisk

Karlova Koruna Tradiční pomazánkové s křenem

NázevHodnota
Cechovní normaTradiční pomazánkové – ochucené
Číslo cechovní normy2017-07-18-0308
Číslo výrobku2017-07-18-0308/1822
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní nezrající
Charakteristika výrobku

Mléčná pomazánka 31% tuku.

Předkladatel
Společnost NET PLASY, spol. s r.o.
U Mlékárny 1020
76861, Bystřice pod Hostýnem
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594009856871
Typ baleníPP kelímek + PP víčko
Velikost balení200 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod, vlastní prodejny
Složení
zakysaná smetana
křenová pasta (křen 70 %, voda 27 %, jedlá sůl, přírodní křenové aroma)6 %
sušené mléko
bramborový škrob
jedlá sůl
křenové aroma
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1357 kJ / 100g
324.1 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky32 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny19.8 g/100g
Sacharidy6.1 g/100g
z toho cukry6.1 g/100g
Bílkoviny3.9 g/100g
Sůl0.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Balení a značení: obal čistý, nepoškozený, úplné čitelné označení
Vzhled a barva: barva krémová až nažloutlá s odstínem odpovídající surovině

Vůně a chuť

mléčná, čistě nakyslá, mírně slaná, s chutí křenu

Konzistence

hladká, roztíratelná

Nadstandardní parametry

Výrobek je vyráběn prověřenou českou recepturou. Při výrobě použití českých surovin. Při výrobním procesu vzniká jedinečná a nezaměnitelná chuť výrobku s hladkou a snadno roztíratelnou konzistencí.

Technologický postup

Pasterace smetany, homogenizace, zrání směsi, termizace, přídavek ochucující složky, plnění, balení, expedice.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah sušiny min.: 42 %, Obsah tuku min.: 31 %
Listerie monocytogenes negativní v 25g
dle platné legislativy

Uživatel
Vytvořeno08.08.2019 11:50:40
VytvořilDana Gabrovská
Změněno08.08.2019 11:50:40
ZměnilDana Gabrovská
Ocenění a značky kvality
Česká potraviny
Procesní stav
Procesní stavSchválený