Tisk

Originál česká kachní tlačenka s vepřovou bílkovinou – krájená 200 g

NázevHodnota
Cechovní normaDrůbeží tlačenka
Číslo cechovní normy2017-11-29-0353
Číslo výrobku2017-11-29-0353/0790
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Kachní tlačenka ručně nalévaná je ručně nalita do transparentního přířezu bez potisku

Předkladatel
Společnost Vodňanská drůbež, a.s.
Radomilická 886
38901, Vodňany
s
Definice balení
EAN kód8595006324301
Typ baleníspodní fólie černá, horní PA/PE
Velikost balení200 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
drůbeží vývar
kachní maso38 %
kuřecí kůže
vepřová želatina5 %
jedlá sůl
cibule
česnek
směs koření
extrakty koření
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
375 kJ / 100g
89.56 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky2.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.5 g/100g
Sacharidy0.7 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny17 g/100g
Sůl1.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Na řezu výrobku je viditelná mozaika kachního masa a kousky koření. Bez cizích částic, chrupavek, kostí. Soudržný řez. Povrch hladký, lesklý, bez vzduchových bublin pod obalem

Vůně a chuť

Chuť jemně slaná, jemně kořeněná.

Konzistence

pevná, pružná, soudržná

Nadstandardní parametry

Neobsahuje strojně oddělené maso, přídatné látky a rostlinné bílkoviny, česká potravina

Technologický postup

Neobsahuje strojně oddělené maso, přídatné látky a rostlinné bílkoviny, česká potravina

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno21.05.2018 12:18:31
VytvořilDana Gabrovská
Změněno21.05.2018 12:18:31
ZměnilDana Gabrovská
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Procesní stavSchválený