Tisk
Opočenský jogurt vanilka
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jogurt zrající v obalu – ochucený (s příchutí) |
Číslo cechovní normy | 2017-07-18-0306 |
Číslo výrobku | 2017-07-18-0306/0960 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem |
Charakteristika výrobku | Fermentovaný mléčný výrobek zrající tradiční metodou ve skleněném obalu. Díky tomuto způsobu zrání a vybraným mléčným bakteriím má jogurt pevnou, celistvou konzistenci a jemně nakyslou chuť. Vynikající vanilková chuť je dána obsahem přírodního výtažku z vanilkových lusků. |
Předkladatel | |
Společnost | BOHEMILK, a.s. Podzámčí 385 517 73, Opočno Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592206342845 |
Typ balení | sklo |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | Doprava v čistých, suchých a chlazených dopravních prostředcích splňujících požadavky na přepravu potravin. |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
mléko | 90 % |
ochucující složka | 10 % |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
447 kJ / 100g | |
106.76 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 5.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.3 g/100g | Sacharidy | 9.8 g/100g | z toho cukry | 8.5 g/100g | Bílkoviny | 4.2 g/100g | Sůl | 0.13 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Jemně žlutý jogurt. |
Vůně a chuť | Jemná jogurtová, mírně kyselá, sladká, vanilková. |
Konzistence | Hladká, krémová, hustá. |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup |
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Vyhovuje požadavkům Nařízení komise ES 2073/2005 o mikrobiologických požadavcích na potraviny v platném znění. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 17.08.2018 23:34:11 |
Vytvořil | Eva Šachová |
Změněno | 17.08.2018 23:34:11 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |