Tisk

Opilé těstoviny vinné

NázevHodnota
Cechovní normaTěstoviny vaječné
Číslo cechovní normy2017-03-14-0203
Číslo výrobku2017-03-14-0203/1065
Zařazení dle legislativyObiloviny a výrobky z nich - těstoviny - vaječné
Charakteristika výrobku

Originální ochucené vaječné sušené těstoviny ochucené červeným vínem. Červenovínová barva, výrazná chuť i vůně vznikly díky originální receptuře. Jejich příprava je velmi snadná, rychlá a těstoviny mají široké využití ve studené i teplé kuchyni.

Předkladatel
Společnost Ramdam, s.r.o.
Rázusova 84
602 00, Brno
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595599902030
Typ baleníAl-folie a polyamid/PE-folie
Velikost balení300 g
Obrázky
vinne_2018 VINNE IMG_7172
Složení
Pšeničná mouka g
víno červené až 18 %
sušená vaječná směs až 2 %
balzamický ocet červený ml
červená řepa g
přírodní aromatická látka víno Madeira g
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1471 kJ / 100g
351.33 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g/100g
Sacharidy70 g/100g
z toho cukry3 g/100g
Bílkoviny12 g/100g
Sůl0.3 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Barva červenovínová, povrch hladký, kompaktní, bez trhlin. U těstovin, kde většina povrchu je tvořena řezem může být povrch mírně drsný a moučný.

Vůně a chuť

Vůně a chuť po víně, odpovídající použitým surovinám.

Konzistence

těstoviny po uvaření jsou nelepivé, příjemné na skus

Nadstandardní parametry

Ruční práce, originální receptura

Technologický postup

Potravina vyrobená tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného z pšeničné mouky, vody, sušené vaječné směsi s přísadou sušené zeleniny, koření nebo bylinek, hub nebo kakaa či vína

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

obsah vlákniny: 3 g/100 g

Uživatel
Vytvořeno07.09.2018 10:15:22
VytvořilMarcela Švecová
Změněno07.09.2018 10:15:22
Procesní stav
Procesní stavSchválený