Tisk
Nakládaný Hermelín
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Nakládaný plísňový sýr |
Číslo cechovní normy | 2015-10-16-0040 |
Číslo výrobku | 2015-10-16-0040/0469 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Nakládané sýry - nakládané plísňové sýry |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | PAPEI, a.s. Chelčického 627 413 01, Roudnice nad Labem Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594015710464 |
Typ balení | Plastová vanička |
Velikost balení | 10 ks |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
sýr hermelín | 41 % |
řepkový olej | |
cibule | |
feferony - beraní rohy | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 41.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9 g/100g | Sacharidy | 2.1 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 9.5 g/100g | Sůl | 0.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | celé nebo dělené plísňové sýry v nálevu, s přísadou kroužků nebo plátků cibule, řezů papriky, menších kousků feferonek, koření a paprikové pasty. barva: sýr světlý s bílou plísní na povrchu. Koření tmavé. Celá zrnka pepře. Papriková pasta a mletá paprika červené barvy, přirozená barva dalších surovin |
Vůně a chuť | příjemná slanokyselá, typická pro sýr s bílou plísní na povrchu, bez nežádoucích pachů po plísni. Pikantní po koření, česneku a cibuli, jemná po řepkovém oleji a sýru. |
Konzistence | sýr celistvý, pevný, neroztékavý. Nerozpadající se kusy papriky a cibule. Cibule na skusu křupavá. |
Nadstandardní parametry | Řepkový olej českého původu, zaručený podíl kvalitního sýru. |
Technologický postup | Není požadována. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 27.10.2020 09:07:37 |
Vytvořil | Ivo Burger |
Změněno | 27.10.2020 09:07:37 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Smazaný |