Tisk

Nakládaný Camembert 20x50g bylinky

NázevHodnota
Cechovní normaNakládaný plísňový sýr
Číslo cechovní normy2015-10-16-0040
Číslo výrobku2015-10-16-0040/2287
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Nakládané sýry - nakládané plísňové sýry
Charakteristika výrobku

Lahůdkářský výrobek nakládaný v oleji.

Camembert (MLÉKO 97,2 %, sůl 1,7 %, SÝRAŘSKÉ KULTURY, calciumchlorid,);

Cibule lopuaná ošetřená (cibule, regulátor kyselosti a antioxidační přípravek (regulátory kyselosti: E330 kyselina citrónová, E 334 kyselina vinná, E 296 kyselina jablečná, antioxidant: E 300 kyselina askorbová);
Feferony sterilované (feferony,pitná voda,ocet kvasný lihový, jedlá sůl);
Směs koření (česnek,jedlá sůl(max.19%),cibule,rozmarýn,paprika,tymián,chilli,pepř,cukr,petržel,pažitka).

Předkladatel
Společnost TRŽAN lahůdky s.r.o.
Stankovského 1285/42
25088, Čelákovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594036854291
Typ baleníPlastová dóza s víkem
Velikost balení2900 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
Camembert43 %
řepkový olej
cibule loupaná, ošetřená
feferony sterilované
směs koření
Přídatné látky
E 330 - Kyselina citrónová
E 334: Kyselina vinná (Regulátor kyselosti, antioxidant, sekvestrant)
E 296: Kyselina jablečná (Regulátor kyselosti)
E 300 - Kyselina L-askorbová
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1156 kJ / 100g
276.09 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky22.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny15.0 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny20.0 g/100g
Sůl0.7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

celé nebo dělené plísňové sýry v nálevu, s přísadou kroužků nebo plátků cibule, řezů papriky, menších kousků feferonek, koření a paprikové pasty.

barva: sýr světlý s bílou plísní na povrchu. Koření tmavé. Celá zrnka pepře. Papriková pasta a mletá paprika červené barvy, přirozená barva dalších surovin

Vůně a chuť

příjemná slanokyselá, typická pro sýr s bílou plísní na povrchu, bez nežádoucích pachů po plísni. Pikantní po koření, česneku a cibuli, jemná po řepkovém oleji a sýru.

Konzistence

sýr celistvý, pevný, neroztékavý. Nerozpadající se kusy papriky a cibule. Cibule na skusu křupavá.

Nadstandardní parametry

Řepkový olej českého původu, zaručený podíl kvalitního sýru.

Technologický postup

Sýr s bílou plísní Camembert prosypaný směsí sušených bylinek, proložený krouhanou cibulí, sterilovanou feferonkou, zalitý řepkovým olejem.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno31.07.2020 13:19:00
VytvořilDana Gabrovská
Změněno31.07.2020 13:19:00
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g
Lipánek  MAXI tradiční jahodový
Jihočeský Eidam 30  % - bloček 300 g
Čokoláda na vaření  Premium
Mléčná čokoláda s drcenými oříšky 100 g
Mléčná čokoláda 100 g