Pikantní nakládaný Camembert 21×80 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Nakládaný plísňový sýr |
Číslo cechovní normy | 2015-10-16-0040 |
Číslo výrobku | 2015-10-16-0040/2289 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Nakládané sýry - nakládané plísňové sýry |
Charakteristika výrobku | Lahůdkářský výrobek nakládaný v oleji. SÝR Camembert (pasterizované MLÉKO, jedlá sůl, chlorid vápenatý, syřidlo, MLÉKÁRENSKÉ kultury, plísňové kultury: Penicillium candidum, Georichum candidum), Olej (rostlinný olej řepkový,); |
Předkladatel | |
Společnost | TRŽAN lahůdky s.r.o. Stankovského 1285/42 25088, Čelákovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594036853799 |
Typ balení | sklenice |
Velikost balení | 4 l |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
sýr Camembert | 43 % |
Olej (rostlinný olej řepkový) | |
cibule loupaná, ošetřená | |
Feferonová pasta ochucená | |
česneková pasta | |
feferony rohy | |
sterilovaná kapie | |
pepř černý | |
nové koření celé | |
bobkový list | |
Přídatné látky | |
E 330 - Kyselina citrónová | |
E 334: Kyselina vinná (Regulátor kyselosti, antioxidant, sekvestrant) | |
E 296: Kyselina jablečná (Regulátor kyselosti) | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1156 kJ / 100g | |
276.09 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 22.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 15.0 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 20.0 g/100g | Sůl | 1.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | celé nebo dělené plísňové sýry v nálevu, s přísadou kroužků nebo plátků cibule, řezů papriky, menších kousků feferonek, koření a paprikové pasty. barva: sýr světlý s bílou plísní na povrchu. Koření tmavé. Celá zrnka pepře. Papriková pasta a mletá paprika červené barvy, přirozená barva dalších surovin |
Vůně a chuť | Sýr je přiměřeně prozrálý, s vůní po cibuli, koření a ostatních surovinách. Může být lehce pálivý po feferonkové pastě. |
Konzistence | sýr celistvý, pevný, neroztékavý. Nerozpadající se kusy papriky a cibule. Cibule na skusu křupavá. |
Nadstandardní parametry | Řepkový olej českého původu, zaručený podíl kvalitního sýru. |
Technologický postup | Sýr s bílou plísní Camembert prosypaný směsí sušených bylinek, proložený krouhanou cibulí, sterilovanou feferonkou, zalitý řepkovým olejem. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 31.07.2020 13:12:14 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 31.07.2020 13:12:14 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |