Tisk

Pikantní nakládaný Camembert 21×80 g

NázevHodnota
Cechovní normaNakládaný plísňový sýr
Číslo cechovní normy2015-10-16-0040
Číslo výrobku2015-10-16-0040/2289
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Nakládané sýry - nakládané plísňové sýry
Charakteristika výrobku

Lahůdkářský výrobek nakládaný v oleji.

SÝR Camembert (pasterizované MLÉKO, jedlá sůl, chlorid vápenatý, syřidlo, MLÉKÁRENSKÉ kultury, plísňové kultury: Penicillium candidum, Georichum candidum), Olej (rostlinný olej řepkový,);
Cibule loupaná ošetřená (cibule, regulátor kyselosti a antioxidační přípravek (regulátory kyselosti: E330 kyselina citrónová, E 334 kyselina vinná, E 296 kyselina jablečná, antioxidant: E 300 kyselina askorbová.);
Feferonková pasta ochucená (Feferonová pasta (feferony, jedlá sůl, konzervant: benzoan sodný);
Česneková pasta (česnek, jedlá sůl, pitná voda), česnek, jedlá sůl, paprika sladká.);
Feferony rohy (beraní rohy, pitná voda, ocet kvasný lihový, sůl jedlá, extrakt koření, sladidlo: sacharin,;
Kapie sterilovaná (paprika červená, pitná voda, ocet kvasný, cukr, jedlá sůl, plnidlo: chlorid vápenatý.);

Předkladatel
Společnost TRŽAN lahůdky s.r.o.
Stankovského 1285/42
25088, Čelákovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594036853799
Typ balenísklenice
Velikost balení4 l
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
sýr Camembert43 %
Olej (rostlinný olej řepkový)
cibule loupaná, ošetřená
Feferonová pasta ochucená
česneková pasta
feferony rohy
sterilovaná kapie
pepř černý
nové koření celé
bobkový list
Přídatné látky
E 330 - Kyselina citrónová
E 334: Kyselina vinná (Regulátor kyselosti, antioxidant, sekvestrant)
E 296: Kyselina jablečná (Regulátor kyselosti)
E 300 - Kyselina L-askorbová
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1156 kJ / 100g
276.09 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky22.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny15.0 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny20.0 g/100g
Sůl1.7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

celé nebo dělené plísňové sýry v nálevu, s přísadou kroužků nebo plátků cibule, řezů papriky, menších kousků feferonek, koření a paprikové pasty.

barva: sýr světlý s bílou plísní na povrchu. Koření tmavé. Celá zrnka pepře. Papriková pasta a mletá paprika červené barvy, přirozená barva dalších surovin

Vůně a chuť

Sýr je přiměřeně prozrálý, s vůní po cibuli, koření a ostatních surovinách. Může být lehce pálivý po feferonkové pastě.

Konzistence

sýr celistvý, pevný, neroztékavý. Nerozpadající se kusy papriky a cibule. Cibule na skusu křupavá.

Nadstandardní parametry

Řepkový olej českého původu, zaručený podíl kvalitního sýru.

Technologický postup

Sýr s bílou plísní Camembert prosypaný směsí sušených bylinek, proložený krouhanou cibulí, sterilovanou feferonkou, zalitý řepkovým olejem.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno31.07.2020 13:12:14
VytvořilDana Gabrovská
Změněno31.07.2020 13:12:14
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g
Lipánek  MAXI tradiční jahodový
Jihočeský Eidam 30  % - bloček 300 g
Čokoláda na vaření  Premium
Mléčná čokoláda s drcenými oříšky 100 g
Mléčná čokoláda 100 g