Tisk

Moravský vrabec se zelím

NázevHodnota
Cechovní normaMoravský vrabec se zelím
Číslo cechovní normy2016-09-08-0172
Číslo výrobku2016-09-08-0172/0586
Zařazení dle legislativyHotové pokrmy - hotové pokrmy
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost HAMÉ s.r.o. Kunovice
Na Drahách 814
686 04, Kunovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595139778095
Typ baleníPlastová miska s easy open uzávěrem
Velikost balení400 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
zelí53 %
vepřové pečené maso29 %
pitná voda
rostlinný olej
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
606 kJ / 100g
144.73 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky11.6 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.4 g/100g
Sacharidy5.4 g/100g
z toho cukry2.5 g/100g
Bílkoviny5.1 g/100g
Sůl1.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Kousky masa  a zelí se šťávou.

Vůně a chuť

Po vepřovém masu a zelí, mírně kyselá.

Konzistence

Zelí a maso měkké.

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah zelí a vepřového masa, nepřítomnost zvýrazňovačů chuti.

Technologický postup
  1. Vepřové maso se předem upeče.
  2. Potom se naplní do obalu maso, nařezané zelí a ostatní ingredience.
  3. Obal se okamžitě uzavře.
  4. Následuje sterilace v autoklávu, chlazení a po osušení etiketace a balení.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno07.09.2017 17:39:43
VytvořilJiří Mikyska
Změněno07.09.2017 17:39:43
Procesní stav
Procesní stavSchválený