Tisk
Moravský knedlík
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Moravský knedlík |
Číslo cechovní normy | 2017-09-06-0342 |
Číslo výrobku | 2017-09-06-0342/0609 |
Zařazení dle legislativy | Hotové pokrmy |
Charakteristika výrobku | původ složek: Pitná voda – ČR |
Předkladatel | |
Společnost | Svoboda výroba domácích knedlíků s.r.o. Blučina 700 66456, Blučina Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594017540014 |
Typ balení | fólie |
Velikost balení | 600 g |
Složení | |
Pšeničná mouka | 62 % |
pitná voda | |
Vaječná melanž | 2 % |
jedlá sůl s jódem | |
droždí | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
917 kJ / 100g | |
219.01 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.19 g/100g | Sacharidy | 45 g/100g | z toho cukry | 0.8 g/100g | Bílkoviny | 6.6 g/100g | Sůl | 1.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled |
|
Vůně a chuť | typická, odpovídá použitým surovinám s jemnou vůní, bez cizích pachů |
Konzistence | měkké konzistence, celistvé, na řezu porovité |
Nadstandardní parametry | Kvalita použitých surovin bez konzervantů, výroba na výrobní lince vyrobené výhradně pro výrobu přílohových knedlíků |
Technologický postup | Nařízení ES 2073/2005. Laboratorní rozbor: – Listeria monocytogenes: – Salmonella sp.: negativní. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 20.02.2019 12:41:26 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 20.02.2019 12:41:26 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |