Řezníkův talíř – Kuřecí stehna uzená
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/2306 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený, obsahuje 92 % kuřecího stehna. |
Předkladatel | |
Společnost | Vodňanská drůbež, a.s. Radomilická 886 38901, Vodňany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595006330012 |
Typ balení | vakuové balení |
Velikost balení | 420 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
kuřecí stehna | 92 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
paprika | |
dextróza | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 301 - Askorbát sodný | |
E 1442: Hydroxypropylškrobový difosforečnan (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
715 kJ / 100g | |
170.77 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 11 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.7 g/100g | Sacharidy | 1.1 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 17 g/100g | Sůl | 1.6 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled na povrchu: zlatočervená barva, povrch s nástřikem směsi vody a papriky, povrch suchý, bez znečištění, bez viditelných kouřových skvrn, na povrchu minimální stopy stékajícího paprikového nástřiku. |
Vůně a chuť | Vůně: příjemná po uzeném mase, mírně po paprice |
Konzistence | Konzistence: přiměřeně pevná, soudržná |
Nadstandardní parametry | Obsah masa 92 % |
Technologický postup | 1. Příjem suroviny |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 09.10.2020 10:16:23 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 09.10.2020 10:16:23 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |