Tisk
Moravaská zabijačková paštika
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Paštika / Terina |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0083 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0083/0585 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | HAMÉ s.r.o. Kunovice Na Drahách 814 686 04, Kunovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595139773649 |
Typ balení | plechovka s easy open uzávěrem |
Velikost balení | 115 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
vepřové maso | |
vepřová játra | |
vepřové syrové sádlo | |
pitná voda | |
sušená cibule | |
byliny | |
extrakty koření | |
pšeničný škrob | |
glukózový sirup | |
mléčné bílkoviny | |
jedlá sůl | |
dextróza | |
škrob | |
Přídatné látky | |
E 301 - Askorbát sodný | |
E 250 - Dusitan sodný | |
E 412 - Guma guar | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
6 | Sója - Sójové boby a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
1709 kJ / 100g | |
408.17 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 39.7 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 11.9 g/100g | Sacharidy | 4.4 g/100g | z toho cukry | 1.3 g/100g | Bílkoviny | 9.8 g/100g | Sůl | 1.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách. Může být jemně i hrubě vypracovaný. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled okraje výrobku uvnitř obalu, misky či formy mohou být lemovány nesouvislou vrstvou vyvařeného tuku nebo dekorativním pokryvem. |
Vůně a chuť | Chuť po použitých surovinách, ochucujících složkách, vařeném mase a použitém koření. Vůně příjemná po vařeném mase. |
Konzistence | Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Technologický obal: Nestanovuje se Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.11.2017 09:07:17 |
Vytvořil | Jiří Mikyska |
Změněno | 06.11.2017 09:07:17 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Připomínkovaný |