Tisk
Uzená slanina bez kůže
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1529 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Tuk v nákroji má světlou barvu, povrch zlatohnědý po kouři. 100g hotového výrobku bylo vyrobeno ze 105g hřbetního sádla. |
Předkladatel | |
Společnost | Maso Brejcha s.r.o. Brdlíkova 287/1d 150 00, Praha 5 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 290119 |
Typ balení | volně |
Velikost balení | 0.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | velkoobchod |
Složení | |
vepřové hřbetní sádlo bez kůže | 97 % |
jedlá sůl | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
3200 kJ / 100g | |
764.27 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 80 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 30.5 g/100g | Sacharidy | 0.2 g/100g | z toho cukry | 0.2 g/100g | Bílkoviny | 0.9 g/100g | Sůl | 1.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části. |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení. |
Konzistence | Konzistence pevná, pružná. |
Nadstandardní parametry | a) vysoký obsah tuku (minimálně 97 %); |
Technologický postup | Hřbetní sádlo bez kůže, krevních podlitin a zbytků svaloviny se nasolí, poté tepelně opracuje zaudí a chladí. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.03.2019 14:11:49 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.03.2019 14:11:49 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |