Tisk

Hovězí mleté polotovar

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – mletá masa
Číslo cechovní normy2019-03-19-0422
Číslo výrobku2019-03-19-0422/1723
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku

Masný polotovar – mletý polotovar

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
Typ baleníochranná atmosféra
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
hovězí zadní bez kosti95 %
pitná voda
Přídatné látky
E 326: Mléčnan draselný (Antioxidant, regulátor kyselosti)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
719 kJ / 100g
171.72 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky9.3 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.8 g/100g
Sacharidy2.5 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny20.0 g/100g
Sůl0.10 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení.

Vůně a chuť

Vůně a chuť: Vůně – příjemná, po použitém koření

 

Konzistence

Konzistence: po upečení pevná a soudržná.

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa;
b) bez přídatných látek, bílkovinných přísad.

Technologický postup

Příprava surovin, míchání, tvarování, balení, chlazení
Určeno k tepelnému opracování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno21.05.2019 09:12:57
VytvořilDana Gabrovská
Změněno21.05.2019 09:12:57
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený