Tisk
Hovězí mleté polotovar
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Masný polotovar – mletá masa |
Číslo cechovní normy | 2019-03-19-0422 |
Číslo výrobku | 2019-03-19-0422/1723 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary |
Charakteristika výrobku | Masný polotovar – mletý polotovar |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
hovězí zadní bez kosti | 95 % |
pitná voda | |
Přídatné látky | |
E 326: Mléčnan draselný (Antioxidant, regulátor kyselosti) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
719 kJ / 100g | |
171.72 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 9.3 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.8 g/100g | Sacharidy | 2.5 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 20.0 g/100g | Sůl | 0.10 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení. |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: Vůně – příjemná, po použitém koření
|
Konzistence | Konzistence: po upečení pevná a soudržná. |
Nadstandardní parametry | a) vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Příprava surovin, míchání, tvarování, balení, chlazení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 21.05.2019 09:12:57 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 21.05.2019 09:12:57 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |