Tisk

Sekané maso k pečení 1 kg, hliníková miska

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – mletá masa
Číslo cechovní normy2019-03-19-0422
Číslo výrobku2019-03-19-0422/1531
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku

Masný polotovar k pečení v troubě

Předkladatel
Společnost MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
572 01, Kamenec u Poličky
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594016340438
Typ baleníOA (80%02+20%CO2)
Velikost balení1000 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
hovězí maso43 %
vepřové maso43 %
vepřové sádlo
pitná voda
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
sušená zelenina
koření
extrakty koření
dextróza
aroma
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1269 kJ / 100g
303.08 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky28.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny11.1 g/100g
Sacharidy1 g/100g
z toho cukry1 g/100g
Bílkoviny13.7 g/100g
Sůl2.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení.

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém mase a koření bez cizích přípachů

Konzistence

Konzistence: soudržná, křehká

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).

Technologický postup

Hovězí a vepřové maso se pomele na větší části, přidá se koření a přidané látky, směs se promíchá a dávkuje přes mlýnek do hliníkové misky, poté se balí v plastové vaničce a folii.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 – 4°C;
CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25;
RIL-negativní.

Uživatel
Vytvořeno30.07.2020 19:25:04
VytvořilDana Gabrovská
Změněno30.07.2020 19:25:04
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g