Tisk

Sekané maso k pečení 1 kg, hliníková miska

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – mletá masa
Číslo cechovní normy2019-03-19-0422
Číslo výrobku2019-03-19-0422/1531
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku

Masný polotovar k pečení v troubě

Předkladatel
Společnost MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
572 01, Kamenec u Poličky
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594016340438
Typ baleníOA (80%02+20%CO2)
Velikost balení1000 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
hovězí maso43 %
vepřové maso43 %
vepřové sádlo
pitná voda
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
sušená zelenina
směs koření
extrakty koření
dextróza
aroma
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1269 kJ / 100g
303.08 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky28.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny11.1 g/100g
Sacharidy1 g/100g
z toho cukry1 g/100g
Bílkoviny13.1 g/100g
Sůl2.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení.

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém mase a koření bez cizích přípachů

Konzistence

Konzistence: soudržná, křehká

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).

Technologický postup

Hovězí a vepřové maso se pomele na větší části, přidá se koření a přidané látky, směs se promíchá a dávkuje přes mlýnek do hliníkové misky, poté se balí v plastové vaničce a folii.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 – 4°C;
CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25;
RIL-negativní.

Uživatel
Vytvořeno27.03.2019 07:19:42
VytvořilDana Gabrovská
Změněno27.03.2019 07:19:42
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený