Tisk

Mléčná čokoláda

NázevHodnota
Cechovní normaMléčná čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0151
Číslo výrobku2016-06-09-0151/0478
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019697614
Typ baleníhliníková fólie v papírové krabičce
Velikost balení80 g
Obrázky
227 - 3D_14349_CARLA_ceska cokolada_tabulka_mlecna_150dpi_RGB
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené odstředěné mléko plnotučné
kakaová hmota
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2262 kJ / 100g
540.24 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky32 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny20 g/100g
Sacharidy57 g/100g
z toho cukry55.8 g/100g
Bílkoviny5.4 g/100g
Sůl0.18 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina1.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: lesklá, hladká, v různých tvarech

barva: hnědá

Vůně a chuť

Příjemně čokoládomléčná, smetanová, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem.

Nadstandardní parametry
  • Minimální obsah celkové kakaové sušiny 30 %
  • Obsah mléčné sušiny min. 16 %
  • Obsah mléčného tuku min. 4 %
Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno10.12.2018 11:40:10
VytvořilNikol Trsková
Změněno10.12.2018 11:40:10
Procesní stav
Procesní stavSchválený