Tisk
Mléčná čokoláda – neapolitánka čtvercová – krabička baleno po 5 ks
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Mléčná čokoláda |
Číslo cechovní normy | 2016-06-09-0151 |
Číslo výrobku | 2016-06-09-0151/1623 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná |
Charakteristika výrobku | Čtvercová čokoláda zabalená do hliníkové fólie a papírku různých motivů po 5 ks , kusy jsou vloženy do blistru, blistr je vložen do papírové krabičky, která je zabalena do smrštitelné folie a přetažena papírovým rukávem – hmotnost balení 25 g; výrobek může mít jiný vzhled a EAN – hmotnost, typ a velikost obalu je vždy stejný – pouze může mít různé motivy.
Upřesnění energetické hodnoty v kcal: energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 552 kcal/100 g. |
Předkladatel | |
Společnost | Carla spol. s r.o. Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | hliníková fólie, blistr, papírová krabička, |
Velikost balení | 25 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
cukr | |
kakaové máslo | |
sušené mléko plnotučné | |
kakaová hmota | |
emulgátory (slunečnicový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát) | |
vanilkové aroma | |
Přídatné látky | |
E 322 - Lecitiny | |
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát | |
Alergeny | |
6 | Sója - Sójové boby a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
2304 kJ / 100g | |
550.27 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 33 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g/100g | Sacharidy | 57 g/100g | z toho cukry | 56 g/100g | Bílkoviny | 6.4 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: lesklá, hladká, v různých tvarech barva: hnědá |
Vůně a chuť | Příjemně čokoládomléčná, smetanová, bez cizích chutí a vůní |
Konzistence | tvrdá s ostrým lomem. |
Nadstandardní parametry | Obsah kakaové sušiny min. 32 %. |
Technologický postup | Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.09.2020 18:13:03 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.09.2020 18:13:03 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |