Tisk
Mléčná čokoláda s drcenými oříšky
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Mléčná čokoláda |
Číslo cechovní normy | 2016-06-09-0151 |
Číslo výrobku | 2016-06-09-0151/0774 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná |
Charakteristika výrobku | Upřesnění energetické hodnoty v kcal: |
Předkladatel | |
Společnost | Carla spol. s r.o. Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595019697690 |
Typ balení | hliníková fólie v papírové krabičce |
Velikost balení | 80 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
cukr | |
kakaové máslo | |
sušené mléko plnotučné | |
kakaová hmota | |
pražená jádra lískových ořechů | 10 % |
emulgátory (slunečnicový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát) | |
vanilkové aroma | |
Přídatné látky | |
E 322 - Lecitiny | |
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát | |
Alergeny | |
6 | Sója - Sójové boby a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
8 | Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
2357 kJ / 100g | |
562.93 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 36 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g/100g | Sacharidy | 53 g/100g | z toho cukry | 51 g/100g | Bílkoviny | 7.1 g/100g | Sůl | 0.05 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 1.8 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | lesklá, hladká; barva:světlá, hnědá |
Vůně a chuť | mléčně čokoládová, s chutí pražených lískových oříšků, bez cizích chutí a vůní |
Konzistence | tvrdá s ostrým lomem |
Nadstandardní parametry | Minimální obsah celkové kakaové sušiny 32 %, minimální obsah mléčné sušiny 18 %, obsah mléčného tuku min. 4 % |
Technologický postup | Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.09.2020 13:59:27 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.09.2020 13:59:27 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |