Tisk

Mléčná čokoláda s drcenými oříšky 100 g

NázevHodnota
Cechovní normaMléčná čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0151
Číslo výrobku2016-06-09-0151/1987
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku

Výrobek může mít jiný vzhled a EAN – hmotnost, typ a velikost obalu je vždy stejný – pouze může mít různé motivy.

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
Typ baleníČokoláda zabalená do BOPP fólie ( flowpack)
Velikost balení100 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Obrázky
mléčná s ořechem 100g
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné
kakaová hmota
pražená jádra lískových ořechů10 %
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2357 kJ / 100g
562.93 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky36 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny19 g/100g
Sacharidy53 g/100g
z toho cukry51 g/100g
Bílkoviny6.4 g/100g
Sůl1.15 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina2.6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

lesklá, hladká; barva:světlá, hnědá

Vůně a chuť

mléčně čokoládová, s chutí pražených lískových oříšků, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkové kakaové sušiny 30 %, minimální obsah mléčné sušiny 18 %, obsah mléčného tuku min. 4 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno28.11.2019 10:36:49
VytvořilDana Gabrovská
Změněno28.11.2019 10:36:49
ZměnilDana Gabrovská
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Procesní stavSchválený