Tisk

Mléčná čokoláda s oříšky v karamelu

NázevHodnota
Cechovní normaMléčná čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0151
Číslo výrobku2016-06-09-0151/1624
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku

Čokoláda zabalená do hliníkové fólie a papírové krabičky. 80 g

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019625990
Typ baleníhliníková fólie v papírové krabičce
Velikost balení80 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné
ořechy v karamelu (jádra lískových ořechů, cukr)10 %
kakaová hmota
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2272 kJ / 100g
542.63 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky32 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny18 g/100g
Sacharidy57 g/100g
z toho cukry55 g/100g
Bílkoviny6.1 g/100g
Sůl0.18 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina2.6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

lesklá, hladká; barva:světle hnědá

Vůně a chuť

příjemná čokoládová s chutí pražených lískových oříšků v karamelu, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkové kakaové sušiny 30 %, minimální obsah mléčné sušiny 18 %, obsah mléčného tuku min. 4 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno06.05.2019 10:27:39
VytvořilDana Gabrovská
Změněno06.05.2019 10:27:39
ZměnilDana Gabrovská
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky 215 g
Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Párek lahůdkový
Hustopečský špekáčkový
Šunka od kosti  - výběrová
Sametová šunka 1989 - výběrová
Lahodná šunka – výběrová
Bambini šunka – nejvyšší jakosti
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg