Tisk

Mléčná čokoláda 100 g

NázevHodnota
Cechovní normaMléčná čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0151
Číslo výrobku2016-06-09-0151/1986
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku

Výrobek může mít jiný vzhled a EAN – hmotnost, typ a velikost obalu je vždy stejný – pouze může mít různé motivy.

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
Typ baleníČokoláda zabalená do BOPP fólie ( flowpack)
Velikost balení100 g
Obrázky
coko - mléčná flowpack
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené odstředěné mléko plnotučné
kakaová hmota
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2262 kJ / 100g
540.24 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky32 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny20 g/100g
Sacharidy57 g/100g
z toho cukry56.0 g/100g
Bílkoviny6.0 g/100g
Sůl0.2 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina1.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: lesklá, hladká
Barva: světle hnědá

Vůně a chuť

mléčně čokoládová, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkové kakaové kakaové sušiny 32 %, minimální obsah mléčné sušiny 18 %, obsah mléčného tuku min. 4 %.

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno28.11.2019 07:11:25
VytvořilDana Gabrovská
Změněno28.11.2019 07:11:25
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený