Tisk
Mléčná čokoláda čtverec 100 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Mléčná čokoláda |
Číslo cechovní normy | 2016-06-09-0151 |
Číslo výrobku | 2016-06-09-0151/1986 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná |
Charakteristika výrobku | Výrobek může mít jiný vzhled a EAN – hmotnost, typ a velikost obalu je vždy stejný – pouze může mít různé motivy. |
Předkladatel | |
Společnost | Carla spol. s r.o. Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | Čokoláda zabalená do BOPP fólie ( flowpack) |
Velikost balení | 100 g |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
cukr | |
kakaové máslo | |
sušené odstředěné mléko plnotučné | |
kakaová hmota | |
emulgátory (slunečnicový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát) | |
vanilkové aroma | |
Přídatné látky | |
E 322 - Lecitiny | |
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát | |
Alergeny | |
6 | Sója - Sójové boby a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
2304 kJ / 100g | |
550.27 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 33 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g/100g | Sacharidy | 57 g/100g | z toho cukry | 56.0 g/100g | Bílkoviny | 5.4 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: lesklá, hladká |
Vůně a chuť | mléčně čokoládová, bez cizích chutí a vůní |
Konzistence | tvrdá s ostrým lomem |
Nadstandardní parametry | Minimální obsah celkové kakaové kakaové sušiny 32 %, minimální obsah mléčné sušiny 18 %, obsah mléčného tuku min. 4 %. |
Technologický postup | Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.09.2020 18:19:09 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.09.2020 18:19:09 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |