Tisk

Mléčná čokoláda – neapolitánka čtvercová – krabička baleno po 18ks

NázevHodnota
Cechovní normaMléčná čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0151
Číslo výrobku2016-06-09-0151/1621
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku

Čtvercová čokoláda zabalená do hliníkové fólie a papírku různých motivů po 18ks , kusy jsou vloženy do blistru, blistr je vložen do papírové krabičky, která je zabalena do smrštitelné folie a přetažena papírovým rukávem – hmotnost balení 90 g; výrobek může mít jiný vzhled a EAN – hmotnost, typ a velikost obalu je vždy stejný – pouze může mít různé motivy.

Upřesnění energetické hodnoty v kcal:

energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 552 kcal/100 g.

 

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
Typ baleníhliníková fólie, blistr, papírová krabička,
Velikost balení90 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné
kakaová hmota
emulgátory (slunečnicový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát)
vanilkové aroma
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2304 kJ / 100g
550.27 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky33 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny20 g/100g
Sacharidy57 g/100g
z toho cukry56 g/100g
Bílkoviny6.4 g/100g
Sůl0.1 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina2.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: lesklá, hladká, v různých tvarech

barva: hnědá

Vůně a chuť

Příjemně čokoládomléčná, smetanová, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem.

Nadstandardní parametry

Obsah kakaové sušiny min. 32 %.

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno25.09.2020 18:04:06
VytvořilDana Gabrovská
Změněno25.09.2020 18:04:06
ZměnilDana Gabrovská
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g