Tisk

MIXAR EXTRA Sušená zmrzlinová směs s příchutí VANILKA

NázevHodnota
Cechovní normaSušená směs pro přípravu mléčné točené zmrzliny
Číslo cechovní normy2017-10-19-0352
Číslo výrobku2017-10-19-0352/0658
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - mražené krémy - mražený krém smetanový
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost BOHEMILK, a.s.
Podzámčí 385
517 73, Opočno
Česká republika
Definice balení
EAN kód8592206361013
Typ baleníAl-folie a polyamid/PE-folie
Velikost balení2 kg
Složení
sušené mléko plnotučné
cukr
sušené odstředěné mléko
emulgátor E 472b
stabilizátor E 466
aroma etylvanilin
barvivo kurkumin E 100
barvivo riboflavin E 101
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2112 kJ / 100g
504.42 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky24 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny16 g/100g
Sacharidy56 g/100g
z toho cukry56 g/100g
Bílkoviny15 g/100g
Sůl0.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Smetanově žlutý až žlutý prášek bez tvrdých hrud, lehce se rozpadající hrudky nejsou na závadu.

Vůně a chuť

Vůně i chuť je příjemně smetanově vanilková.

Konzistence

Smetanově žlutý až žlutý prášek bez tvrdých hrud, lehce se rozpadající hrudky nejsou na závadu.

Nadstandardní parametry

Tradiční receptura.

Technologický postup

– sušení mléčného polotvaru (mléka) s obsahem minimálně 32 % mléčného tuku
– přesné navážení surovin,
– kvantitativní převedení surovin do sušeného polotovaru,
– dokonalé promíchání,
– šetrné balení do spotřebitelského obalu pod ochrannou atmosférou,
– skladování v suchu a temnu

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno12.11.2017 14:49:41
VytvořilStanislav Karban
Změněno12.11.2017 14:49:41
Ocenění a značky kvality
Klasa
Procesní stav
Procesní stavSchválený