Tisk
Čerstvý kravský sýr přírodní
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Čerstvý nezrající sýr včetně termizovaných ochucený a neochucený |
Číslo cechovní normy | 2019-06-05-0437 |
Číslo výrobku | 2019-06-05-0437/2229 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní nezrající |
Charakteristika výrobku | Čerstvý sýr netermizovaný |
Předkladatel | |
Společnost | Pavel Sotona Trstenice 102 569 57, Trstenice Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | vakuové balení v plastové fólii |
Velikost balení | 100 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
syřidlo | |
sůl | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | přirozeně bílá až nažloutlá po mléce a smetaně |
Vůně a chuť | chuť příjemně nasládlá, čistá vůně po vstupní surovině |
Konzistence | měkký sýr, homogenní, přítomnost uvolněné syrovátky na povrchu není na závadu |
Nadstandardní parametry | • surovina odpovídá ČCN „Syrové kravské mléko“; |
Technologický postup | Pasterace mléka, zasýření, srážení, krájení a zpracování sýřeniny, formování , solení, balení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Sušina min. 35 %; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 22.06.2020 10:13:26 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 22.06.2020 10:13:26 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |