Tisk
Pochoutkový salát Karlova Koruna
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Pochoutkový salát |
Číslo cechovní normy | 2015-10-16-0042 |
Číslo výrobku | 2015-10-16-0042/0927 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.) |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | GASTRO-MENU EXPRESS a.s. Konská 199 739 61, Třinec Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595190708529 |
Typ balení | vanička s víčkem |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
lahůdkový salám podle ČCN | 35 % |
majonéza podle ČCN | |
sterilovaná zeleniny (okurky 60 %, cibule 27 %, hrách 13 %, pitná voda, kvasný ocet lihový, jedlá sůl) | 30 % |
hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl) | % |
cukr | 8 % |
koření | |
Přídatné látky | |
E 211 - Benzoát sodný | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
1309 kJ / 100g | |
312.63 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 30.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 4.5 g/100g | Sacharidy | 7.4 g/100g | z toho cukry | 4.3 g/100g | Bílkoviny | 4.0 g/100g | Sůl | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: salám ve tvaru nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 5 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou, barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny. |
Vůně a chuť | příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu. |
Konzistence | všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou. |
Nadstandardní parametry | Kvalitní suroviny podle ČCN, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru |
Technologický postup | Není požadován. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 07.12.2018 11:01:35 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 07.12.2018 11:01:35 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |