Tisk
Mexický salát Karlova Koruna
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Mexický salát |
Číslo cechovní normy | 2018-02-02-0365 |
Číslo výrobku | 2018-02-02-0365/1236 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.) |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | GASTRO-MENU EXPRESS a.s. Konská 199 739 61, Třinec Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595190708512 |
Typ balení | vanička s víčkem |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
majonéza(řepkový olej, pitná voda, sušené vaječné žloutky, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, guarová guma) | |
lahůdkový salám (vepřové maso, pitná voda, vepřové kůže, bramborový škrob, česnek, jedlá sůl, dusitan sodný, trifosforečnany) | 35 % |
sterilovaná zeleniny(okurky 36 %, kukuřice 29 %, celer 21 %, feferony 14 %, pitná voda, kvacný ocet lihový, jedlá sůl) | 29 % |
kečup (rajčatový protlak, pitná voda, cukr, kvasný ocet lihový, benzoan sodný) | 8 % |
cukr | |
hořčice plnotučná | 4 % |
jedlá sůl | |
vepřové kůže | |
Přídatné látky | |
E 412 - Guma guar | |
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo) | |
E250 dusitan sodný | |
E 211 - Benzoát sodný | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
763 kJ / 100g | |
182.23 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 16.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.2 g/100g | Sacharidy | 6.9 g/100g | z toho cukry | 2.6 g/100g | Bílkoviny | 3.3 g/100g | Sůl | 1.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled |
|
Vůně a chuť | chuť a vůně: pikantní, slano-sladko-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná masová vůně po salámu; |
Konzistence | konzistence (textura, viskozita…): všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou |
Nadstandardní parametry | Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru |
Technologický postup | Není specifikován. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 07.12.2018 11:18:13 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 07.12.2018 11:18:13 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |