Tisk

Majolka catering speciál BONECO 1 000 ml kbelík

NázevHodnota
Cechovní normaMajonéza salátová pro lahůdkářské výrobky
Číslo cechovní normy2015-10-15-0032
Číslo výrobku2015-10-15-0032/0489
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - výrobky z vajec - majonézy
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost BONECO a.s.
Lopatecká 223/13
147 00, Praha 4 - Písnice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595008725939
Typ baleníkbelík
Velikost balení1000 ml
Složení
řepkový olej70 až 70 g
pitná voda
vejce
ocet kvasný lihový
jedlá sůl
modifikovaný škrob
semínko hořčice
koření
Přídatné látky
E 415 - Xanthan
E 412 - Guma guar
E 160 a - Karoteny
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
2699 kJ / 100g
644.61 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky71 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny5.7 g/100g
Sacharidy2.7 g/100g
z toho cukry1.5 g/100g
Bílkoviny1.6 g/100g
Sůl1.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

homogenní pastovitá hmota, barva smetanově bílá až slabě nažloutlá

Vůně a chuť

chuť slanokyselá, bez cizích příchutí, vůně typická pro majonézu, čistá, bez stop pachu po žluklém oleji,

Konzistence

pastovitá až polotuhá.

Nadstandardní parametry

řepkový olej v množství nejméně 70 % obsah žloutku nejméně 3 % neobsahuje konzervační látky.

Technologický postup

Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno08.09.2017 17:15:06
VytvořilErika Moudrá
Změněno08.09.2017 17:15:06
Procesní stav
Procesní stavSchválený