Tisk
Madeland uzený 44 % výkroj cca 3 kg
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Sýr maasdamského typu uzený (s různými obsahy tuku a sušiny) |
Číslo cechovní normy | 2018-06-04-0386 |
Číslo výrobku | 2018-06-04-0386/0987 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní zrající |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | MADETA a.s. Rudolfovská 246/83 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 297644 |
Typ balení | plastový sáček |
Velikost balení | 3 kg |
Složení | |
mléko | |
jedlá sůl | |
mlékařské kultury | |
barvivo přírodního původu annatto | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1421 kJ / 100g | |
339.38 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 26 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 17 g/100g | Sacharidy | 1.0 g/100g | z toho cukry | 1.0 g/100g | Bílkoviny | 26 g/100g | Sůl | 1.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | povrch sýra po uzení, hmota sýra smetanově až sýrově žlutá, případná struktura po sítu nebo roštu |
Vůně a chuť | čistá, nasládlá, výrazná po uzení |
Konzistence | celistvá, pružná, na řezu výskyt ok vytvořených propionovým kvašením rovnoměrně rozdělených v celé hmotě |
Nadstandardní parametry | surovina odpovídá ČCN Sýr maasdamského typu |
Technologický postup | Naskládání sýra maasdamského typu na síta nebo rošty, uzení, balení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 12.06.2018 10:39:29 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 12.06.2018 10:39:29 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |