Tisk
Madeland 45 % – plátky 100 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Sýr maasdamského typu (s různým obsahem tuku v sušině) |
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0036 |
Číslo výrobku | 2015-12-22-0036/0653 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní zrající |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | MADETA a.s. Rudolfovská 246/83 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593803327501 |
Typ balení | Plastová vanička |
Velikost balení | 100 g |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
mléko | |
jedlá sůl | |
mlékařské kultury | |
barvivo přírodního původu annatto | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1449 kJ / 100g | |
346.07 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 27 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 17 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 26 g/100g | Sůl | 1.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | stejnoměrná, jemně žlutá |
Vůně a chuť | čistá, typicky nasládlá, sýrově oříškovo – mandlová |
Konzistence | stejnorodá, celistvá, vláčná až pružná, na řezu výskyt ok vytvořených činností propionových bakterií |
Nadstandardní parametry | – mléčná surovina odpovídá cechovní normě „Syrové kravské mléko“ |
Technologický postup | Standardizace mléka → zpracování sýřeniny na výrobníku → napouštění sýrového zrna do forem → lisování → solení → zrání → porcování → balení do spotřebitelských obalů → expedice |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 13.11.2017 14:20:48 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 13.11.2017 14:20:48 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |