Tisk
Lovecký salám 500 g Řezníkův talíř
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Lovecký salám |
Číslo cechovní normy | 2016-03-29-0164 |
Číslo výrobku | 2016-03-29-0164/2101 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890004715 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 500 g |
Složení | |
vepřové maso | |
vepřové sádlo | |
hovězí maso | |
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný) | |
dextróza | |
směs koření | |
acerola | |
startovací kultura | |
Přídatné látky | |
E 250 - Dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1600 kJ / 100g | |
382.14 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 33 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g/100g | Sacharidy | 1.7 g/100g | z toho cukry | 0.8 g/100g | Bílkoviny | 21 g/100g | Sůl | 3.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování řez je lesklý, hladký, barva řezu je růžově-červená, zrna surovin jsou převážně o průměru do 3 mm, bez shluku tukových nebo libových částic, připouští se ojedinělý výskyt drobných vzduchových dutinek, Povrchový vzhled povrch suchý, podélně mírně vrásčitý, barvy tmavě červenohnědé |
Vůně a chuť | Chuťmírně slaná a příjemně kyselá, výrazněji kořeněná, na skusu je výrobek vláčný až křehký, Vůně příjemná aromatická po použitých surovinách, přísadách a kouři |
Konzistence | pružná až tuhá |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup |
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 19.03.2020 11:14:12 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 19.03.2020 11:14:12 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |