Tisk

Játrový sýr bloček 300g

NázevHodnota
Cechovní normaSpeciální paštiky
Číslo cechovní normy2018-02-22-0367
Číslo výrobku2018-02-22-0367/0877
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20838782
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení300 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřová játra51 %
vepřové maso31 %
vepřové hřbetní sádlo
jedlá sůl s jódem
bramborový škrob
cibule smažená
pepř černý
cukr
zázvor
muškátový ořech
skořice
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1445 kJ / 100g
345.12 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky31 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny12 g/100g
Sacharidy3.3 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny14 g/100g
Sůl1.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách. Může být jemně i hrubě vypracovaný. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled okraje výrobku uvnitř obalu, misky či formy mohou být lemovány nesouvislou vrstvou vyvařeného tuku nebo dekorativním pokryvem.

Vůně a chuť

Chuť po použitých surovinách, ochucujících  složkách, použitém koření,

Konzistence

Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší

Nadstandardní parametry
  • vysoký obsah jater
  • bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti
Technologický postup

Technologický obal: Nestanovuje se

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno04.04.2018 12:45:34
VytvořilDana Gabrovská
Změněno04.04.2018 12:45:34
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Halušky vařené 600 g