Laguna 50g – mléčná čokoláda
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Čokoládové bonbony formované |
Číslo cechovní normy | 2016-06-09-0161 |
Číslo výrobku | 2016-06-09-0161/1981 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny |
Charakteristika výrobku | Formované bonbony s lískooříškovou náplní (55 %) v mléčné čokoládě (30 %) a bílé čokoládě (15 %). Upřesnění energetické hodnoty v kcal: energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 552 kcal/100 g. |
Předkladatel | |
Společnost | Carla spol. s r.o. Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595019696884 |
Typ balení | papírová krabička, plastový blistr |
Velikost balení | 50 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
cukr | |
kakaové máslo | |
rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový) | |
sušené mléko plnotučné a odstředěné | |
lískooříšková pasta | 3.6 % |
sušená syrovátka | |
kakaová hmota | |
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku | |
laktóza | |
emulgátor (sójový lecitin) | |
emulgátor polyglycerol-polyricin-oleát | |
aroma | |
vanilkové aroma | |
Přídatné látky | |
E 322 - Lecitiny | |
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát | |
Alergeny | |
6 | Sója - Sójové boby a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
8 | Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
2305 kJ / 100g | |
550.51 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 33 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g/100g | Sacharidy | 55 g/100g | z toho cukry | 55 g/100g | Bílkoviny | 5.8 g/100g | Sůl | 0.2 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 1.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: pravidelné tvary odpovídající příslušným druhům, povrch hladký, s přiměřeným leskem na povrchu, bez cizích příměsí |
Vůně a chuť | Chuť: Čokoládová s nugátovou náplní – jemná, bez cizích chutí |
Konzistence | tvrdá lesklá pralinka |
Nadstandardní parametry | Vyrábí česká společnost s již 25 letou tradicí. |
Technologický postup | Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.09.2020 19:15:07 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.09.2020 19:15:07 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |