Tisk

LAGUNA Premium hořká

NázevHodnota
Cechovní normaČokoládové bonbony formované
Číslo cechovní normy2016-06-09-0161
Číslo výrobku2016-06-09-0161/0475
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny
Charakteristika výrobku

Upřesnění energetické hodnoty v kcal:

energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 551 kcal/100 g.

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019696419
Typ balenípapírová krabička
Velikost balení250 g
Obrázky
224 - Laguna_PREMIUM-250g
Složení
cukr
kakaová hmota
rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový)
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné
sušené odstředěné mléko
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
lískooříšková pasta3.6 g/100g
sušená syrovátka
laktóza
emulgátor (sójový lecitin)
emulgátor polyglycerol-polyricin-oleát
aroma
vanilkové aroma
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2295 kJ / 100g
548.13 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky35 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny21 g/100g
Sacharidy50 g/100g
z toho cukry46 g/100g
Bílkoviny6.9 g/100g
Sůl0.1 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina5.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Lesklý, hladký, formovaný bonbon,

Barva: dle použité čokolády a náplně

Vůně a chuť

Příjemně hořcečokoládová, náplň s přirozenou chutí podle použité náplně

Konzistence

tvrdá lesklá pralinka

Nadstandardní parametry
  • Minimální obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě 70 %
  • celkový obsah čokolády minimálně 30 % celkové hmotností výrobku
Technologický postup

Viz. příslušná technologie:

  1. mísení,
  2. zjemňování na válcích,
  3. konšování,
  4. temperování a formování,
  5. plnění
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno25.09.2020 18:56:32
VytvořilNikol Trsková
Změněno25.09.2020 18:56:32
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g