Tisk
Kysané podmáslí
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Kysané mléko, smetanový zákys |
Číslo cechovní normy | 2017-06-21-0302 |
Číslo výrobku | 2017-06-21-0302/0452 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - kysané podmáslí |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Moravia Lacto a.s. Jiráskova 2430/94 586 01, Jihlava Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594006320115 |
Typ balení | Kartonový obal PURE-PAK |
Velikost balení | 1 l |
Složení | |
podmásli | |
plnotučné mléko | |
čisté mlékárenské kultury | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
171 kJ / 100g | |
40.84 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.6 g/100g | Sacharidy | 4.6 g/100g | z toho cukry | 4.6 g/100g | Bílkoviny | 3.3 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva: přirozené bílé až nažloutlé barvy po mléce a smetaně |
Vůně a chuť | příjemně nakyslá, čistá vůně po použité kultuře |
Konzistence | polotekutá až tekutá, přítomnost uvolněné syrovátky na povrchu není na závadu |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup |
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.08.2020 17:04:15 |
Vytvořil | Petr Tichovský |
Změněno | 25.08.2020 17:04:15 |
Změnil | Jakub Machala |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |